Camden Show 2025

17th Annual Entertainment Stage proudly sponsored by Zen Energy

Tran Annual Entertainment Stage producty sponsored by Zen Energy			
Friday 4th April	Starting Time	Starting Time	Saturday 5th April
Leppington Anglican College	9:30	9:30	Superior Elite - 30min
Broughton Anglican College	10:00	10:00	Interchange - The Hidden Wonders - 30min
Broughton Anglican College	10:30	10:30	Expressions Dance Company - 15min Centre Stage Dance - 15min
Annouce Winners of Scarecrow Competition - 5/10min Broughton Anglican College	11:00	11:00	Rebeccas Dance Studio - 30min
Thomas Hassall Anglican College	11:30	11:30	Complete Dance Training - 30mins
Thomas Hassall Anglican College	12:00	12:00	Dance Magic - 30min
Mt Annan Christian College	12:30	12.30	Everyone Can Dance - 15min Camden United Physie - 20min
Mt Annan Christian College	13:00	13:00	
Oran Park Anglican College	13:30	13:30	Elite Dance Project - 30min
Oran Park Anglican College	14:00	14:00	At The Barre Dance Company - 30min
Campbelltown Performing Arts - 30min	14:30	14:30	Industry Dance Co - 20min Steps 2 Stardom - 20min Vince Massina Martial Arts Group - 15min AppleJax Pound Fitness - 20min Platinum Dance - 20min Team Dance - 20min
Talent Quest The Hidden Wonders / Lara Helmrich - Lyra / Stormer Music x 3 / Thomas Hassall Band Oran Park PS Choir / Team Dance x 3 / Kelly Hlevanjk	15:00	to	
	to		
	17:00	16.30	
The Dance Space - 15min Dance Fever - 15min	17:00	16:30	Performance Edge Dance Academy - 30min
Jeanette Briggs Dance Academy - 30min	17:30	17:00	Helzi - 30min
Stormer Music - 60min	18:00	17:30	Chapmans - 30min
Rust Storm - 45min	19:00	18:00	South West Sydney Orchestra - 30min
Macarthur Bands x 2 - 60min	19:45	18:30	Camden Community Band - 45min
	20:45	19:15	Tamara Roldan - 30min
Ronnie Joudo - Country Band - 60min	21:30	19:45	Lights Out - 30min Nick Waring
	to	20:15	Tuckshop
Finish	22.30	21.30	FIREWORKS Finish